Welcome in Groen Kortenoord

In ‘Groen Kortenoord’ werken mensen uit heel Kortenoord (Mozaïekwijk, Tuinwijk en straks ook Buitenoord) informeel met elkaar samen om het groen in de wijk aantrekkelijker te maken.
Bijvoorbeeld door te zorgen voor:

  • fijn speelgroen
  • groen met veel natuurwaarde
  • eetbaar groen: fruit, noten, kruiden
  • groen dat kleur en geur brengt in de straten en plantsoenen

Zo werken we samen

Sommige bewoners willen vooral lekker samen buiten aan de slag gaan. Anderen vinden het leuk een activiteit te organiseren, weer anderen willen wel overleggen met de gemeente of de nieuwe school.
We komen onregelmatig bijeen, soms met de hele groep (50-60 mensen), soms in kleiner verband, bijvoorbeeld als bewoners rond één groenstrook. Een groep van zo’n 7 mensen komt wat vaker bij elkaar, werkt aan de nieuwsbrief, de website, neemt initiatief voor activiteiten en overlegt met de gemeente.

Doe je ook mee? 

Groen Kortenoord is er voor alle Nieuw Kortenoord-bewoners. Hoe meer mensen op de een of andere manier meedoen, hoe leuker!

Wil je aanhaken? Graag!  Meld je aan bij de Nextdoor-groep Groen Kortenoord  of stuur een mailtje naar groenkortenoord@gmail.com.

 

Deze website is nog in aanbouw. Heb je suggesties voor de website, mail ze naar redaktiewebsitegroenkortenoord@gmail.com